SELAMAT DATANG KE PENGENALAN SOFTWARE2 DARIPADA SOLVY

SECARA RINGKASNYA SOFTWARE SOLVY TERDIRI DARIPADA SOFTWARE

FBOOM , WABOOST, QUIKY , AUTO ROKET COMBO , TELEGROW & TIP TOP

YANG AKAN AUTOMASIKAN FACEBOOK, WHATSAPP, COPYWRITING, TELEGRAM & TIKTOK ANDA

FBOOM

(Automasikan pengiklanan anda di Facebook)

Video Demo

Video Fungsi Premium

Bonus FBOOM

WABOOST

(Automasikan pengiklanan anda di Whatsapp)

Video Demo

Video Fungsi Premium

Bonus WABOOST

QUIKY

(Menghasilkan copywriting yang menarik untuk bakal prospek anda.)

Video Demo

Video Fungsi Premium

Bonus QUIKY

AUTO ROKET COMBO​

(DAPATKAN FBOOM, WABOOST & QUIKY DALAM SATU HARGA SAHAJA)

Bonus AUTOROKET COMBO

TELEGROW

(Automasikan pengiklanan anda di Telegram)

Video Demo

Video Fungsi Premium

Bonus TELEGROW

TIP TOP

(Automasikan Tik Tok anda)

Video Demo

Video Fungsi Premium

Bonus Tip Top

Q & A SOFTWARE SOLVY HEROES

AUTOMASI ADALAH CARA PENGIKLANAN YANG TERKINI DI MANA PENGIKLANAN DILAKUKAN DENGAN BANTUAN SOFTWARE YANG TERTENTU UNTUK MEMBUAT PENGIKLANAN ANDA DI FACEBOOK , WHATSAPP & TELEGRAM. DENGAN KATA LAIN ANDA MEMPUNYAI ‘ROBOT’ SEBAGAI ‘STAFF MAYA’ YANG BOLEH MEMBUAT PENGIKLANAN. 

VIDEO TUTORIAL ADA DISEDIAKAN. ANDA HANYA PERLU IKUT LANGKAH YANG DITUNJUKKAN DI DALAM VIDEO. ANDA BOLEH ULANGTAYANG VIDEO TERSEBUT SEHINGGA ANDA FAHAM DAN MAMPU LAKUKANNYA

ANDA AKAN DIJEMPUT MASUK KE DALAM ‘SOLVY PRIVATE EXCLUSIVE GROUP’ SEKIRANYA ANDA MENDAPATKAN SALAH SATU SOFTWARE DARIPADA SOLVY HEROES. DI SANA ANDA MENGETAHUI PERKEMBANGAN TERBARU , MASALAH-MASALAH SERTA PENYELESAIAN BERKAITAN SOFTWARE-SOFTWARE DARI SOLVY HEROES. ANDA JUGA AKAN DIJEMPUT MENGIKUTI KELAS EXCLUSIVE TENTANG PELBAGAI ILMU PERNIAGAAN SECARA PERCUMA DARIPADA BEBERAPA ORANG XIFU SOLVY HEROES.

ANDA AKAN MENDAPAT LESEN ‘LIFETIME’ BAGI SEMUA SOFTWARE DARIPADA SOLVY HEROES. BERMAKNA ANDA PERLU MEMBAYAR SEKALI SAHAJA SEUMUR HIDUP.

ANDA AKAN DIAJAR CARA – CARA UNTUK MENGELAKKAN DARI DIBANNED OLEH FACEBOOK, WHATSAPP & TELEGRAM. NAMUN ANDA DISARANKAN UNTUK TIDAK MENGGUNAKAN NOMBOR/AKAUN PERSONAL ANDA. ANDA BOLEH MENGGUNAKAN NOMBOR/AKAUN ‘PROKSI’  BAGI MENJALANKAN AUTOMASIKAN IKLAN ANDA DI FACEBOOK, WHATSAPP & TELEGRAM.

ANDA HANYA PERLU KLIK DI SINI BAGI MENDAPAT KAD SIM TERBARU DARIPADA HELO TELCO KERANA DENGAN HALO TELCO , ANDA HANYA PERLU MEMBAYAR RM35 UNTUK PENGAKTIFAN SELAMA SATU TAHUN.

ANDA DISARANKAN UNTUK MENYEMAK EMAIL YANG DIBERIKAN UNTUK MENDAPATKAN AKSES KEPADA SOFTWARE  , BONUS -BONUS DAN GROUP SUPPORT FACEBOOK.

ANDA BOLEH BERTANYAKAN MENGENAI MASALAH TEKNIKAL DI TELEGRAM. ANDA DIGALAKKAN ‘SCREENSHOT’ SCREEN ANDA UNTUK MEMUDAHKAN PIHAK ADMIN MENGENALPASTI MASALAH ANDA.

BANYAK USER MENGALAMI MASALAH ‘INSTALLATION’ , ‘ERROR’ , AKAUN KENA BAN/BLOCK & IKLAN SENDU. OLEH ITU ANDA DISARAN TENGOK DULU ‘GUIDE’ SUPAYA ANDA TIDAK  MENGALAMI MASALAH YANG SAMA DAN DAPAT AUTOMASIKAN IKLAN ANDA TANPA SEBARANG MASALAH.

TEKAN LINK DI BAWAH JIKA ANDA INGIN SAYA BERIKAN 'FREE CONSULTANCY' SEBELUM ANDA MENDAPATKAN SOFTWARE - SOFTWARE DARIPADA SOLVY

Shopping Cart