Software Viral FBOOM Auto Blast Facebook Marketing

AUTOMATIC SALES MEROKET !!!

DENGAN SATU KLIK JE IKLAN ANDA TERSEBAR KE SELURUH FB GROUP 😱😱😱

Tonton Video Demo ini

FBOOM ialah bantu anda post iklan ke dalam FacebookTM secara automatik

Mampu menjimatkan kos iklan, Jimat kan masa anda kerana semua bergerak auto, iklan juga lebih terurus dan yang best boleh tingkatkan jualan dengan Zero Kos Marketing

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Auto Join Group, Auto Add Friend & Hantar Inbox Message Kepada Rakan Dengan Mudah Tanpa Halangan Dan Semudah ABC. Automasikan Bisnes Anda Sekarang! Software yang patut dimiliki oleh semua peniaga

TERDAPAT 9 FUNGSI PREMIUM

1. Auto Post Content Groups (POWER)

Nak optimumkan marketing di group amat memenatkan bila banyak sangat nak click secara manual.

Favourite feature untuk semua business owner kerana sistem akan bantu anda type post iklan di setiap group yang anda masuk. Iklan di group kebanyakkan adalah percuma, jadi anda dah kurangkan kos iklan.

Post Iklan dalam Group yang banyak tanpa sebarang klik

2. Auto Inbox Friends

Bina hubungan menggunakan AUTO INBOX untuk sentiasa stay connected bersama rakan anda. Anda boleh hantar apa sahaja di Inbox mereka selepas extract Nama Di friend list.

Gambar percutian atau ayat bernas boleh dihantar di Inbox secara automatic kesemua rakan anda. Jangan letihkan jari anda lagi. Biar pembantu baru anda lakukan semua ni.

Kukuhkan connection rakan anda

3. Auto Join Groups

Benda yang paling best sekali dengan fungsi Auto Join Group. Heaven to all business sebab prospect anda sudah berkumpul di tempat yang betul.

Masukkan kata kunci yang Ngam dengan perniagaan anda. Anda akan masuk ke dalam group secara automatic. Tak payah lagi tekan join group satu persatu.

Mudahkan anda join Group beratus ratus

4. Auto Add Friends

Target siapa yang anda mahu untuk menjadi circle of friend teramat la mudah. Anda hanya perlukan Username dan UID. Function ini akan tambah rakan yang anda set up. Peroleh target Friends yang terperinci dari post yang memiliki pergerakan aktiviti tinggi, Fanpage dan Group

Bila anda mempunyai circle friends Yang aktif dan betul, post Yang anda tayangkan pada ketika itu akan sentiasa meriah. Dapatkan List Friend Yang Terbaik untuk Market yang anda target.

5. Auto Share Post To Group (NEW)

Ada yang serik nak buat iklan berbayar sebab sales masih lagi tak berjalan. Ada yang inginkan pilihan yang dapat tingkatkan organic reach di page sendiri.

Dengan fungsi Auto Share Post anda hanya ambil ID post iklan yang anda ingin naikkan dan ia akan share post kesemua group yang anda join secara automatic.

Kaedah yang paling bagus untuk maximise marketing zero kos

Jangan membazir duit dengan iklan berbayar & Tingkatkan Organic Reach

6. Auto Write Comment (NEW)

Business owner sering kali harus bersaing dengan posting iklan yang banyak dalam satu masa. Dengan menggunakan fungsi Auto Bump Post, copy sahaja ID post yang anda inginkan dan sistem akan hantar comment di post khusus itu. Bila ada engagement di post anda, post itu akan sentiasa timbul di newsfeed rakan FB anda.

Bila orang asyik nampak posting iklan anda berkali kali bertandang,Dengan bantuan auto bump post Di comment, asyik mengundang. Posting Yang menarik akan tarik lebih banyak mata yang memandang, Sales yang berganda-ganda pon datang.

Jangan membazir duit dengan iklan berbayar & Tingkatkan Organic Reach

7. Auto List MARKETPLACE (POWER)

Jika anda seorang e-commerce Yang berniaga di shopee, Shopify atau Lazada, anda pasti akan suka Auto List Marketplace kerana anda boleh tambah channel kedai di FB pula dan upload iklan secara automatic.

Pssst kalau anda perasan, orang lagi ramai kat FB berbanding di e-commerce site Yang lain.

8 . Auto SELL POST TO GROUP (BEST)

Jika anda seorang perlukan automasi upload kan product anda ke dalam Group Group Facebook Buy and Sell,Gunakan Fungsi ini lebih banyakkan posting iklan setiap hari secara konsisten

9 . Auto ENGAGEMENT (LATEST UPDATE NEW)

Tahukah anda sebenarnya Facebook sangat suka jika anda kerap bersosial dan aktif,Potensi untuk setiap posting anda dalam Facebook lebih viral lebih tinggi jika akaun anda sentiasa like dan comment posting rakan rakan anda

Terkini kami dari Solvy update fungsi ini special untuk anda lebih mudah VIRAL

Sekarang ni zaman automasi, anda akan terus ditinggalkan pesaing jika masih kekal gunakan cara lama yang memenatkan. 😭

Jika anda seorang Agency Marketing, anda boleh bantu usahawan lain dengan tawarkan servis marketing menggunakan software ini. Ramai usahawan yang nak tingkatkan pemasaran tapi tiada masa sebab sibuk dengan urusan lain terutama biz-owner.

Ramai juga team sales produk branded sama ada stokis, dropship atau affiliate dah gunakan software ni untuk bantu automasi pemasaran mereka. Dengan bantuan software ni, mereka dapat konsisten buat auto posting dan boleh fokus kepada close sales.

Bayangkan kalau anda ada 100 ejen dan setiap ejen buat auto posting ke 100 group sehari, post iklan produk anda akan dipaparkan 10,000 kali sehari!

Dan teknik ini 100% PERCUMA! 😍

DEMO AUTO POST TO GROUP

DEMO AUTO ADD FRIEND

Antara Fungsi Lain dan Kelebihan Software FBOOM

Multiple Account

Anda boleh connect seberapa banyak akaun anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

Multiple Posting

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda

Anti-Banned Features

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti "error validating access token".

Group Support

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

UPDATE MENGIKUT ALGORITHM

Auto Share + Bump Post

Fungsi baru untuk auto share post, auto listing produk ke marketplace dan auto 'bump comment' di post group. Mudah untuk optimumkan lagi pemasaran anda

TESTIMONI USER FBOOM

APA TAWARAN DARI KAMI ?

✅ LESEN LIFETIME SEUMUR HIDUP

✅ UNLIMITED AKAUN DIGUNA DALAM SATU SOFTWARE

✅ GROUP SUPPORT SEUMUR HIDUP

✅ ADMIN SUPPORT SECARA PERSONAL

✅ TUTORIAL CARA GUNA LENGKAP DI SEDIAKAN

✅ SETTINGS YANG SANGAT MUDAH

✅ SAIZ SOFTWARE YANG KECIL

7 BONUS KHAS PERCUMA UNTUK PEMBELIAN TAHUN 2021

Automasikan bisnes dan jimatkan kos iklan anda. ZERO COST Marketing!

Jimat Masa dan Lebih Produktif

Pilih senarai group dan run software. Sistem akan mula auto upload post atau auto share post ke senarai group yang anda tetapkan.

Tambah Rakan dan Tingkatkan Engagement

Pilih friend yang targeted dan ini dapat tingatkan jumlah pengikut anda seterusnya engagement anda lebih meriah.

Kurangkan Kos Iklan Berbayar

Jimatkan lebih banyak kos iklan anda dengan memaksimumkan iklan FREE kos secara automatik.

"FBOOM Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka " 😎

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

"Duduk rumah dan biarkan robot bekerja untuk anda"

JANGAN RISAU. KAMI SERTAKAN SEKALI VIDEO GUIDE FBOOM KEPADA ANDA

BERTINDAK SEGERA SEBELUM SOLVY HEROES HQ CHARGE SECARA BULANAN & TAHUNAN

Kejap...Ini Baru 1 Software Power Je. Best Tak Kalau Anda Ada 3 Software Power?!

HARGA BELI FBOOM + WABOOST PERCUMA QUIKY

Automasikan bisnes anda dan tingkatkan 10X jualan dengan 3 software power kami yang dah membantu lebih 12,000 usahawan macam anda! Dapatkan harga diskaun EDISI TERHAD dengan klik di bawah

TIADA LAGI ALASAN UNTUK MEMBUAT PENGIKLANAN DI FACEBOOK & WHATSAPP SECARA SERENTAK

JIMATKAN MASA & TENAGA ANDA

SEMUANYA SECARA AUTOMASI

Shopping Cart